NITRACANIS 5.-6.12.2009

07.12.2009 21:10

     Arny se zůčastnil MVP v Nitře. Vyjeli jsme už v pátek a spali v Bojnicích. V sobotu ho Míša Hanzlová předvedla v kruhu pod číslem 1. Byl přihlášen do dorostu. Dostal Velmi nadějnou a posudek: velmi nadějný pes, pěkně vyvíjející se hlava, na svůj věk pěkný pohyb, správný temperament. Posuzoval pan Vladimír Javorčík. Zůčastnili jsme se i závěrečných soutěží, ale tam nezaujal. Vše snášel na tak mladého a rozmazlovaného psa velmi trpělivě. Na noc jsme se uchýlili do velmi hezkého penzionu "U Krba" , který je necelé 2km od výstaviště.

     V neděli se vše opakovalo, Arny byl krásně předveden - v rámci možností - a dostal opět Velmi nadějnou 1. Tentokrát posuzovala paní rozhodčí Anna Kochan z PL. Do posudku mu napsala toto: správný rámec, ušlechtilá hlava, dobré uši i oči, výborný hrudník, výborné zaúhlení končetin, výborná mechanika pohybu, energický pohyb, dobrá srst, přátelská povaha.

     Za oba krásné posudky moc děkujeme.

     Rozhodovali jsme se, jestli počkat do odpoledne na závěrečné soutěže, a nakonec jsme si řekli: když už jsme tu.... Udělali jsme moc dobře. Tentokrát Arny s Míšou zaujali a dostali ocenění "Nejkrásnější dorost pes MVP NITRACANIS 2.místo!!!!! To byl opravdu krásný sen a měli jsme slzy dojetí v očích.

    Výsledky ostatních zůčastněných z naší krásné rodinky najdete na great-lady.com/GL_vystavy_2009.htm . Míša to má hezky rozepsané a přiložené moc pěkné fotky.